125 g masła
125 g cukru
2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
2 jajka
125 g mąki
łyżeczka proszku do pieczenia
ok. 300 g truskawek
300 g twarożku
150 g cukru
jajko
200 g twarożku
50 g cukru pudru
300 g twarożku zmiksować z cukrem i jajkiem.
Zmiksować masło z cukrem i ekstraktem waniliowym na krem. Dodać jajka- połączyć. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Przełożyć masę do papilotek tak, aby utworzyć w niej wgłębienia. W nich umieścić truskawkę pokrojoną na ćwiartki i przykryć owoce 1-2 łyżkami masy serowej. Piec 25-30 minut w 200 stopniach.
Zmiksować 200 g twarożku z cukrem pudrem i takim kremem oraz świeżymi truskawkami udekorować gotowe babeczki.
125 g butter
125 g sugar
2 tsp vanilla extract
2 tsp vanilla extract
2 eggs
125 g flour
1 tsp baking powder
ok. 300 g strawberries
300 g cottage cheese
150 g sugar
egg
200 g cottage cheese
50 g powdered sugar
300 g cottage cheese mix with sugar and an egg.
Beat butter, vanilla extract and sugar until pale and puffy. Add eggs. Add flour mingled with baking powder and stir. Put the dough into paper cups and make dimples in it- so that it was possible to put there one quartered strawberry and 1-2 tablespoon of cheese mixture. Bake for 35-30 minutes in 200 C degrees.
Mix 200 g cottage cheese with powdered sugar. Decorate muffins with this cream and fresh strawberries.
ok. 300 g strawberries
300 g cottage cheese
150 g sugar
egg
200 g cottage cheese
50 g powdered sugar
300 g cottage cheese mix with sugar and an egg.
Beat butter, vanilla extract and sugar until pale and puffy. Add eggs. Add flour mingled with baking powder and stir. Put the dough into paper cups and make dimples in it- so that it was possible to put there one quartered strawberry and 1-2 tablespoon of cheese mixture. Bake for 35-30 minutes in 200 C degrees.
Mix 200 g cottage cheese with powdered sugar. Decorate muffins with this cream and fresh strawberries.
Jest to mój autorski przepis- w razie publikacji go w innych miejscach będę wdzięczna za odesłanie do źródła (zgodnie z przepisem prawnym o poszanowaniu praw autorski).
Jest to mój autorski przepis- w razie publikacji go w innych miejscach będę wdzięczna za odesłanie do źródła (zgodnie z przepisem prawnym o poszanowaniu praw autorski).
This is my personal recipe- if you want to publish it in any other place, you are obliged to direct to the source (in accordance with the copyright law).
No Comments
Prześlij komentarz